Morgendagens Kirke ved dagens børn og unge

DANMARKS UNGE KATOLIKKER  (DUK) har genvalgt deres formand, og KirkePOP har talt med Lea Noval. Vi hører hvordan det er at leve som ung katolik i Danmark og i fællesskabet D.U.K.

Lea fortæller lidt om sig selv, og vi hører om fællesskabet DUK's strategi og mål. Vi hører om visioner: Relationen til Gud som giver identitet og tro. Relationen til andre troende i venskaber som støtter og udfordrer den enkelte til at ligne og følge Jesus.

KirkePOP │ KATOLSK LIV spørger Lea Noval hvad et frimodigt vidnesbyrd er for en størrelse, og vi spørger hvordan det er at være ung katolik i Danmark, når man skal forholde sig til udfordrende emner som homoseksualitet, prævention og sex før ægteskab.

Vi hører om et møde på Niels Steensens Gymnasium for nogle år siden, med emnet "Kroppens teologi", som stadig har plads i mange unge katolikkers hjerte.